Het 5 stappenplan van Online Aanpakkers

Een gestructureerde manier van werken!

Aangezien de online wereld continu in ontwikkeling is, hebben we het 5 stappenplan van Online Aanpakkers ontwikkeld. Hieronder lees je hier meer over! Uiteraard komen we ook graag eens langs om ons stappenplan toe te lichten.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Het 5 Stappenplan van Online Aanpakkers:

STAP 1. ONDERZOEKSFASE

Allereerst willen we u en uw organisatie beter leren kennen. Het is van belang dat we ons goed kunnen inleven in uw organisatie. Los van het feit dat we uw organisatie zelf beter willen leren kennen, willen we natuurlijk een beter beeld verschaffen van de branche waarin u opereert:

 • Wie zijn de concurrenten
 • Wat is de doelgroep
 • Op welke zoekopdrachten wordt de website al goed gevonden
 • Is de website gebruiksvriendelijk

We checken of de boodschap van de website aansluit op de behoefte van de potentiële klant en of het doel van de website ook optimaal naar voor komt. Vervolgens maken we een shortlist van de verbeteringen die voor de meeste impact zullen zorgen.

STAP 2. STRATEGIE

We streven ernaar om zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de branche, uw organisatie en de doelgroep. Om een goede strategie te kunnen bepalen is het van uiterst belang dat we ons goed in uw business kunnen inleven natuurlijk. We starten vervolgens met het uitwerken van de strategie en het maken van een planning. Als er ook een nieuwe website ontwikkeld moet worden, wordt hier een aparte planning voor gemaakt. Als dit niet het geval is, schrijven we een rapport met cruciale verbeteringen om de website SEO vriendelijk te maken. Zodat de fundering van de website SEO technisch goed in elkaar steekt. De aanpassingen kunnen door ons of door uw designer worden doorgevoerd.

STAP 3. IMPLEMENTATIE

In deze periode worden alle vereiste werkzaamheden uitgevoerd;

 • De website wordt gebouwd of SEO- & Conversie technisch geoptimaliseerd
 • De landingspagina’s worden ontworpen en gerealiseerd
 • Alle contactmogelijkheden worden meetbaar gemaakt
 • Er wordt een nieuwe gefilterde weergave in Google Analytics aangemaakt
 • Per online kanaal worden de campagnes ingericht
 • Per online kanaal wordt een koppeling gemaakt met Google Analytics
 • De online rapportage wordt ingericht

Deze fase sluiten we natuurlijk af met het testen van alle ingerichte zaken. Als we zeker weten dat alles werkt, dan gaan de campagnes live. Nooit op vrijdag, altijd op maandag.

STAP 4. MONITORING

Er is geen markt zo dynamisch als het internet en dus zullen alle campagnes continu worden gemonitord. Wijzigingen die de resultaten nog verder zullen verbeteren, worden direct doorgevoerd. Wijzigingen die van grotere invloed kunnen zijn, worden eerst aan u voorgelegd natuurlijk. Er zal per maand een rapportage verstuurd worden. Deze rapportage bestaat niet alleen uit resultaten, maar ook uit een uitleg bij de resultaten. Wat valt ons op en hoe kunnen we hierop inspelen? We beloven een proactieve aanpak. Maandelijks ontvangt u dus ook suggesties ter verbetering en eventuele andere interessante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

STAP 5. EVALUATIE

Periodiek komen we bij elkaar om de resultaten te evalueren, zodat de strategie en doelstellingen helder blijven. Hierbij passen we indien wenselijk de strategie bij en passen we de campagnes aan. Zodat alles op elkaar afgestemd blijft en het ten aller tijde voor alle partijen helder is welke kant we op gaan. Ook zullen tijdens deze meetings nieuwe kansen op het gebied van online marketing besproken worden.

Inlevingsvermogen

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het belangrijk om uw business zo goed mogelijk te leren kennen. En laten we nu net een uitstekend inlevingsvermogen hebben.

Vast aanspreekpunt

Bij Online Aanpakkers heeft u één vast contactpersoon die altijd klaar staat voor al uw vragen. U hoeft dus nooit na te denken over met welke vraag u bij wie moet zijn.

Duidelijke rapportages

We houden u op de hoogte van de resultaten van uw campagne en nemen de statistieken graag met u door zodat u altijd weet wat er allemaal speelt.

Heldere communicatie

Geen technische taal, maar gewoon een duidelijke uitleg van waar we mee bezig zijn, wat we gaan doen en misschien wel het belangrijkste; wat het gaat opleveren! 

De klant staat altijd centraal

Bij ons staat het klant belang altijd voorop. We streven ernaar om uw marketing budget optimaal te benutten aan zaken die voor u het meest interessant zijn. 

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda