Wij zijn Online Aanpakkers

Niet lullen, maar poetsen!

Een team bestaande uit verschillende vak idioten die allemaal maar één ding willen; Mooie online resultaten voor onze klanten halen!

Al zin in een kopje koffie?

Wie is Teun?

Ik ben Teun de Vries uit Breda, Online Marketing Consultant en oprichter van Online Aanpakkers. Ik ben een sociale gast die gek is op sporten, borrelen en lekker eten. Een uitgebalanceerde combinatie van interesses als je het mij vraagt!

Maar waar ik ook gek op ben is online marketing! Ik vind het fantastisch om te sparren met ondernemers over hoe zij hun bedrijf runnen en kan het dan vaak niet laten om daar direct een online marketing strategie voor te bedenken. Begrijp me niet verkeerd, ik ben echt niet iemand die op een feestje alleen maar over zijn werk praat. Maar vaak kan ik het niet laten om een dag later wel nog even een appje of een mailtje te sturen met wat tips & tricks. Dit deed ik eigenlijk altijd vrijblijvend, maar ik merkte dat er steeds meer ondernemers ook echt mee aan de slag gingen en erop terug kwamen! Dat was voor mij een signaal om hier meer mee te doen.

Niet lullen, maar poetsen…

En zo is Online Aanpakkers geboren. Een “no-nonsense” Online Marketingbureau waarbij het belang van de klant en een proactieve houding voorop staan. Online Aanpakkers staat bekend om goed inlevingsvermogen, een duidelijk plan van aanpak en onze heldere communicatie.

Uw belang staat voorop!

Voor iedere klant is een online marketing campagne even belangrijk. Sterker nog, een lokale fietsenmaker is misschien nog wel meer afhankelijk van de resultaten van zijn online marketing campagne, dan een grote multinational! Vandaar dat ieder bedrijf bij ons welkom is en we een oplossing kunnen bieden voor ieder budget. Bij ons staat het belang van de klant echt voorop.

Betere resultaten door een goede samenwerking!

Veel bedrijven werken samenwerken met verschillende online partijen, die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen stukje. De ene partij is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, de andere partij is weer verantwoordelijk voor de online vindbaarheid en weer een andere partij voor de berichten op Social Media. Dit leidt ertoe dat de online marketingstrategie vaak niet goed op elkaar is afgestemd. Bij Online Aanpakkers streven we ernaar om de strategie zo goed mogelijk in samenwerking met alle betrokken partijen af te stemmen. We zitten dan ook voordat we aan de slag gaan graag eerst samen met de partijen waar u momenteel al mee samenwerkt. Op die manier zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en de online marketingstrategie door alle partijen wordt nageleefd.

Zoekt u juist een partij die alles voor u kan regelen?

Dan bent u bij Online Aanpakkers ook aan het goede adres. We werken samen met vaste specialisten op ieder gebied. Of het nu gaat om Social Media, Website Realisatie, Webshop realisatie, Google Ads of SEO; wij helpen u er graag bij. Periodiek komen we met alle specialisten bij elkaar om de gezamenlijke projecten door te spreken en nieuwe kansen te spotten. Dus ook wanneer u volledig ontzien wilt worden op het gebied van online marketing, kunnen we in uw wensen voorzien.

Inlevingsvermogen

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het belangrijk om uw business zo goed mogelijk te leren kennen. En laten we nu net een uitstekend inlevingsvermogen hebben.

Vast aanspreekpunt

Bij Online Aanpakkers heeft u één vast contactpersoon die altijd klaar staat voor al uw vragen. U hoeft dus nooit na te denken over met welke vraag u bij wie moet zijn.

Duidelijke rapportages

We houden u op de hoogte van de resultaten van uw campagne en nemen de statistieken graag met u door zodat u altijd weet wat er allemaal speelt.

Heldere communicatie

Geen technische taal, maar gewoon een duidelijke uitleg van waar we mee bezig zijn, wat we gaan doen en misschien wel het belangrijkste; wat het gaat opleveren! 

De klant staat altijd centraal

Bij ons staat het klant belang altijd voorop. We streven ernaar om uw marketing budget optimaal te benutten aan zaken die voor u het meest interessant zijn. 

Het Team

Hieronder vindt u een overzicht van de specialisten die graag voor u aan de slag gaan.

Teun de Vries

Teun de Vries

Commercieel directeur, SEO, CRO & SEA Specialist

Sociaal, aan is gaan, alles is mogelijk en het klantbelang staat altijd voorop! Kan een aardig potje voetballen en komt graag samen met zijn vriendin en vrienden in het Bredase borrelleven.

Gespecialiseerd in Google Ads en Search Engine Optimization. Staat bekend om zijn commerciële skills, die hij graag voor de klant inzet!

Geen kans blijft onbenut voor meer leads of duidelijke doelen, een echte spits dus!

Kevin de Widt

Kevin de Widt

Technisch directeur, SEO Specialist & Webdeveloper

Een echte ondernemer in hart en nieren en rechterhand van Teun. Heeft een zeer succesvolle carièrre als accountmanager bij de bank opgegeven om Webdeveloper te worden en met succes! Daar is lef voor nodig en dat heeft hij! Niet bang om af en toe risico te nemen, maar iedere keuze is doordacht. Als kevin het niet kan bouwen, dan kan het niet gebouwd worden.

Leuk weetje; Kevin is ook één van de Tweaker Geeks en wordt daar dan ook regelmatig mee geconfronteerd als iemand uit zijn kenniskring weer een nieuwe telefoon of computer nodig heeft!

Bente Hemmes

Bente Hemmes

Social Media Marketing Specialist, Content Expert,

Een echte spontane aanpakker. Absoluut geen “ja-knikker”. Houdt van lekker en gezond koken. Heeft nog heel veel vakantiebestemmingen op haar “bucketlist”.

Gespecialiseerd in- en zelf ook zeer actief op Social Media. Wanneer je handige tips & tricks wilt, volg haar dan!

Type: handen-uit-de-mouwen, laat de kaas niet van haar brood eten en als je haar met iets zwaars ziet tillen, biedt vooral niet aan om haar te helpen! Deze dame verzet bergen!

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda