Website Realisatie

Wij realiseren zoekmachine- & gebruiksvriendelijke websites!

Een website die leads oplevert én goed vindbaar is in Google! Dat wilt toch iedereen? Online Aanpakkers regelt het voor u. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Allemaal mooie beloftes, maar wat houdt het eigenlijk in?

Een goede website is meer dan een visitekaartje!

Tegenwoordig is een website veel meer dan enkel een online visitekaartje. Een goede website fungeert zelfs als een accountmanager die niet op de loonlijst staat, maar wel 24/7 voor uw organisatie op de baan is! Daarvoor is het van belang dat uw website goed vindbaar is voor uw doelgroep. Maar ook commercieel goed is ingericht, zodat bezoekers gemakkelijk contact met u op kunnen nemen, offertes kunnen opvragen of producten kunnen kopen!

Hoe gaan we te werk?

  • Kennismaking waarin we graag alles willen horen over uw organisatie
  • We maken een eerste conceptversie waarin alle gewenste functionaliteiten ook direct worden verwerkt
  • Indien van toepassing houden we hierbij uiteraard rekening met uw huisstijl
  • We evalueren het design samen 
  • We voeren eventuele aanpassingen door
  • Wanneer u 100% tevreden bent, zetten we de website live
  • We onderhouden de website ook na livegang en zorgen ervoor dat deze altijd up-to-date is
  • We blijven u voorzien van advies wanneer we kansen ter verbetering zien

U bent verzekerd van een meedenkende partner met een uitstekend inlevingsvermogen. Uw wensen en behoeften worden vertaald naar een website die er strak uitziet, goed werkt en goed blijft werken, commercieel goed is ingericht en ook nog eens goed te indexeren is door Google. Ook na livegang gaan we graag een pro-actieve samenwerking met u aan, waardoor uw website altijd in ontwikkeling blijft!

Uw onderscheidend vermogen centraal!

Oké, nu is de potentiële klant op de website, maar dan? Dan is het natuurlijk zaak om hem ervan te overtuigen om uw diensten of producten af te nemen en niet die van de concurrent! Dit gaan we bereiken met uw onderscheidend vermogen. Maar wat is uw onderscheidend vermogen eigenlijk? No worries, wij helpen u bij het formuleren van uw onderscheidend vermogen en zetten deze om tot USP’s (Unique Selling Points). Deze USP’s laten we vervolgens duidelijk naar voor komen en zorgen ervoor dat de potentiële lead over zal gaan tot een aankoop of contact met u opneemt. De mogelijkheden om contact op te nemen of om een aankoop te doen, moeten dan natuurlijk ook gemakkelijk te vinden zijn. Als je ergens voor de deur staat, wil je ook niet zoeken waar de bel is.

Uw identiteit staat voorop!

Natuurlijk is een commerciële website die goed gevonden wordt belangrijk. Maar uiteraard moet ook de identiteit van uw organisatie overal in terugkomen. Wij beschikken over een uitstekend inlevingsvermogen en doen ons uiterste best om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. Uw nieuwe website moet namelijk goede weerspiegeling zijn van uw organisatie. Daarom komen we graag bij u op de koffie om kennis te maken en te bepalen wat we voor u kunnen betekenen!

Commercieel sterk door een conversie gerichte insteek!

Een commercieel sterke website, resulteert in leads. En dat willen we natuurlijk allemaal! Allereerst bepalen we wat het doel is van uw website. Wilt u graag dat men telefonisch contact opneemt of juist offertes aanvraagt bijvoorbeeld. Vervolgens zorgen we ervoor dat deze doelen duidelijk en op de juiste plek naar voor komen. Met als resultaat een website die kwalitatieve leads oplevert en dat gaan wij voor u regelen! U kunt hier meer over lezen op de pagina Conversie Optimalisatie.

Aanpakken die handel!

Als we eenmaal met elkaar aan tafel gezeten hebben, gaan we de ontwerpfase in. We leveren in deze fase een preview van uw nieuwe website op. Deze preview is een volledig werkende versie van uw website. U kunt hiermee zelf het complete design, de menustructuur en de werking van alle functionaliteiten op uw gemak bekijken. Vervolgens doorlopen we de website samen met u en bespreken we al uw feedback. Wanneer de aanpassingen helder zijn, gaan we weer aan de slag!

100% tevreden? Dan gaan we live!

Nadat uw eventuele correcties zijn doorgevoerd en u 100% tevreden bent, zetten we de website online. We leggen indien nodig voor u een domeinnaam vast, regelen uw hosting en het is ook mogelijk om uw email bij ons onder te brengen. Geen zorgen, alles wordt voor u verzorgd.

Oke, we zijn live. En nu….?

Een website goed, snel, gebruiksvriendelijk en up-to-date maken en houden is een continu proces. Er is namelijk geen markt zo dynamisch als het internet. Het is van belang dat uw website up-to-date blijft, blijft voldoen aan alle richtlijnen van Google en dat we inspelen op de trends op het gebied van Conversie optimalisatie. Om u een toekomst vaste oplossing aan te bieden, blijven we ook na oplevering met u samenwerken. Deze samenwerking is helemaal naar uw wens in te richten, maar in de basis zorgen we er in ieder geval voor dat uw website altijd up-to-date blijft. Voorkomen is beter dan genezen, niet waar?

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda