Social Media

Vergroot uw naamsbekendheid & bereik nieuwe doelgroepen via Social Media!

Vergroot uw naamsbekendheid & bereik nieuwe doelgroepen met advertenties op de verschillende Social Media platformen zoals Instagram, Facebook & LinkedIn. Online Aanpakkers regelt het graag voor u!

Plan een vrijblijvende afspraak in

Bereik nieuwe doelgroepen met Social Media Marketing!

Wat houdt het in?

We werken een duidelijke, uitgebalanceerde Social Media Marketing Strategie uit. Hiermee zorgen we ervoor dat de advertenties op het juiste moment, in het juiste online platform en met de juiste boodschap enkel bij de voor u relevante doelgroep wordt getoond. Op die manier schieten we met scherp en wordt uw budget dus optimaal benut!

Hoe gaan we te werk?

 • Samen formuleren we uw doelstellingen
 • We onderzoeken de markt waarin u zich begeeft
 • Rekening houdend met tijd en budget, bepalen we de strategie
 • We formuleren de boodschap die centraal naar voor moet komen
 • We onderzoeken welke Social Media platformen het beste ingezet kunnen worden
 • We werken per Social Media platform campagnes uit
 • We werken een doelgroepsegmentatie uit
 • we ontwerpen onderscheidende advertenties
 • Na alles dubbel gecheckt te hebben, rollen we alle campagnes uit
 • We monitoren, analyseren, rapporteren en evalueren
 • We sturen de campagnes en strategie daar waar nodig bij 

U bent verzekerd van een uitgebalanceerde Social Media Marketing Strategie waarmee uw doelstellingen bereikt zullen worden! We werken veel aan de hand van het “See, Think, Do, Care” model ontwikkeld door Google. Meer weten?

See, Think, Do, Care

Een zeer vertrouwd model waar Online Aanpakkers mee werkt op het gebied van Online Marketing Strategie is het door Google ontwikkelde “See, Think, Do, Care” model. Dit model is perfect in te zetten bij het uitwerken van een Social Media Marketing Strategie. De doelgroep wordt onderverdeeld in verschillende fases en per fase worden unieke advertenties gemaakt, die aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Het model is toepasbaar op vrijwel iedere doelstelling. Of het nu gaat om bestaande- of nieuwe producten of diensten. Benieuwd hoe we dit model voor uw Social Media Marketing Strategie zouden inzetten? Neem dan gerust contact op.

De juiste boodschap, op het juiste moment, op het juiste Social Media platform!

Iedere fase van de strategie kent een andere doelstelling. In de eerste fase is het zaak om alle mogelijk geïnteresseerde te bereiken. Hier is bereik dus het voornaamste doel. De boodschap wordt dan ook informatief en nieuwsgierig makend ingestoken. Wanneer de doelgroep bekend is met uw product of dienst, dient er een betrokkenheid gecreëerd te worden. Denk hierbij aan Likes, Shares en Tags. Pas wanneer we de derde fase bereiken, zullen we de advertenties commerciëler gaan inrichten en is het voornaamste doel conversies behalen. Tot slot willen we natuurlijk meer omzet genereren uit bestaande klanten. We zorgen ervoor dat de klanten betrokken blijven en u blijven volgen door bijvoorbeeld originele acties te bedenken en de klanten te blijven informeren. Benieuwd hoe zo’n strategie er voor u uit zou komen te zien?    

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda