Zoekmachine Optimalisatie

Rank hoger in de niet betaalde resultaten van Google met Zoekmachine Optimalisatie!

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel SEO genoemd, maakt uw website beter vindbaar in Google. Het is voor ieder bedrijf interessant om goed vindbaar te zijn in Google. Dit zorgt namelijk voor meer kwalitatieve bezoekers op de website. Benieuwd hoe we dit voor uw website kunnen realiseren?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Wilt u ook beter vindbaar worden in Google?

Waarom eigenlijk!

Door de website goed vindbaar te maken in Google, komen er meer bezoekers op uw website. Hierdoor kunt u meer offerte aanvragen en verkopen via uw website verwachten. Online Aanpakkers regelt voor u dat uw website beter vindbaar wordt binnen Google door de website SEO vriendelijk te maken en te optimaliseren voor de voor u relevante zoekopdrachten.

Hoe gaan we te werk?

  • We voeren marktonderzoek uit om tot zoekopdrachten te komen die voor u relevant zijn 
  • We optimaliseren de huidige content op de website
  • we voegen daar waar nodig nieuwe SEO vriendelijke landingspagina’s toe
  • We analyseren de huidige technische insteek en maken deze SEO vriendelijk
  • We onderzoeken de huidige online reputatie van uw website en schrijven een plan om uw reputatie te vergroten
  • We monitoren, analyseren, rapporteren en evalueren
  • We spelen in op eventuele veranderingen in de richtlijnen van Google omtrent SEO vriendelijkheid 

Om beter vindbaar te worden binnen de organische resultaten van Google, is het belangrijk dat de volgende drie peilers goed op elkaar zijn afgestemd; Content, Techniek en Linkprofiel. Online Aanpakkers pakt het alle drie voor u aan! 

Welke zoekopdrachten zijn voor mij belangrijk?

Het is van belang dat uw website goed gevonden wordt in Google, wanneer er gezocht wordt op een zoekopdracht die aansluit op uw product of dienstverlening. Zoekt uw doelgroep op het probleem of is hem de oplossing al bekend en zoekt hij daarop? Door een uitgebreide zoekwoord analyse uit te voeren, brengen we de zoekopdrachten waar uw doelgroep op zoekt in kaart. Hierbij kijken we naar het zoekvolume op de zoekopdracht, de haalbaarheid en de commerciële insteek van de zoekopdracht. Wanneer de zoekopdrachten bekend zijn, kan de optimalisatie beginnen!

Content is king!

Google indexeert de website met een soort van indexatie robot. Deze robot beoordeelt de website op aardig wat criteria en bepaald aan de hand daarvan de posities binnen Google. Eén van de belangrijkste criteria is de content op de website. Om beter vindbaar te worden binnen Google op bepaalde zoekopdrachten, is het zaak om informatieve en kwalitatieve content over deze zoekopdracht op de website te verwerken. Wanneer er een selectie van de meest interessante zoekopdrachten gemaakt is, gaan we kijken naar de huidige content over deze onderwerpen op de website. We onderzoeken of er al bestaande pagina’s zijn waar we op voort kunnen borduren. Wanneer dit niet het geval is, maken we geheel nieuwe SEO vriendelijke pagina’s aan. We laten bestaande content herschrijven naar SEO vriendelijke content of we schrijven compleet nieuwe SEO vriendelijke content. Daarnaast richten we de algehele technische kant van de website SEO vriendelijk in. Dit kan aan de hand van een verbeterrapport voor uw designer of we kunnen deze verbeteringen zelf doorvoeren. 

Een betere online reputatie door Linkbuilding.

Een andere zeer belangrijke beoordelingsfactor van Google is de online reputatie van de website. Deze wordt bepaald door het aantal kwalitatieve websites dat naar de website in kwestie verwijzen.

Nadat de zoekopdrachten bepaald zijn en hier specifieke pagina’s voor zijn aangemaakt of geoptimaliseerd, gaan we ervoor zorgen dat er vanuit verschillende website wordt verwezen naar deze pagina’s. Op die manier verhogen we de online reputatie van de website, wat weer ten goede komt van de online positionering binnen Google. Op de pagina Linkbuilding kunt u hier meer over lezen. Uiteraard komen we ook graag eens langs om u hier meer over uit te leggen.

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda