Linkbuilding

Vergroot uw online reputatie & verbeter uw positionering aan de hand van Linkbuilding!

Om goede posities in Google te behalen, is het belangrijk om een goede online reputatie te hebben. Dit kunnen we realiseren door Linkbuilding in te zetten. Benieuwd hoe we uw online reputatie kunnen verbeteren?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Een goede online reputatie, Online Aanpakkers regelt het voor u!

Waarom is uw online reputatie belangrijk?

Wanneer uw website goed vindbaar is op de juiste zoekopdrachten, zorgt dit voor meer potentiële leads op de website. Hierdoor kan er meer rendement uit de website worden gehaald. Met Linkbuilding zorgen we ervoor dat uw online reputatie verbeterd. Met een goede online reputatie kunnen betere posities in Google worden gerealiseerd. 

Hoe gaan we te werk?

  • We bepalen de belangrijkste zoekopdrachten welke we centraal zullen nemen in het Linkbuilding traject
  • We analyseren de huidige online reputatie
  • Op basis van de huidige online reputatie maken een planning om de online reputatie te verbeteren
  • We schrijven kwalitatieve artikelen over de centraal genomen zoekopdrachten en verwijzen hierin naar de website
  • We plaatsen de artikelen op verschillende kwalitatieve en relevante websites

Door in kwalitatieve artikelen te verwijzen naar de website en deze te plaatsen op relevante websites met een goede online reputatie, ziet Google dat er vanuit verschillende kwalitatieve domeinen naar de website wordt verwezen. Hierdoor zal de online reputatie vergroten en zullen de posities verbeteren.

Een professionele manier om de online reputatie te vergroten

Google wil natuurlijk de zoeker zo goed mogelijk bedienen. Wanneer een zoeker een bepaalde zoekopdracht invoert, wil Google dat de resultaten die hier het beste op aansluiten als eerst tonen. Maar hoe bepaalt Google nu eigenlijk welke resultaten het beste aansluiten op de zoekopdracht van de zoeker? Een belangrijke factor is hierin de online reputatie. Hoe beter de online reputatie, des te groter de kans op goede posities binnen Google. De online reputatie wordt o.a. bepaald door het aantal kwalitatieve websites dat dat naar de centraal genomen website verwijst. Het aantal verwijzende kwalitatieve websites kunt u verhogen door te investeren in Linkbuilding. Met Linkbuilding zorgen we er aan de hand van informatieve artikelen voor, dat er meer kwalitatieve websites naar uw website zullen gaan verwijzen. De mate waarin we dit kunnen doen, is afhankelijk van uw huidige online reputatie.

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda