Google Ads

Sta direct bovenaan in Google met een Ads advertentie!

Met betaalde advertenties staat u direct bovenaan in Google. Wanneer u direct meer leads wilt, is adverteren met Google Ads daarom de ideale oplossing! Benieuwd hoe dit er voor u uit kan zien?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom adverteren met Google Ads?

binnen 1 dag bovenaan in google!

Online Aanpakkers kan ervoor zorgen dat u direct zichtbaar bent voor uw doelgroep! Dit zorgt meteen voor meer bezoekers en leads op uw website. Zodra we de gewenste informatie tot onze beschikking hebben, gaan we direct voor u aan de slag.

Hoe gaan we te werk?

  • We bepalen de strategie aan de hand van uw doelstellingen en budget
  • We richten de Ads-campagne in, conform de structuur van de website
  • We optimaliseren specifieke landingspagina’s voor een optimaal resultaat
  • We monitoren de campagne en analyseren de data
  • Aan de hand van de data sturen we de campagne continu bij
  • We rapporteren u periodiek en nemen de resultaten met u door

Door deze aanpak bent u ervan verzekerd dat uw budget optimaal wordt ingezet en niet verloren gaat aan irrelevante bezoekers!

Schiet niet met hagel, maar schiet scherp!

Met Google Ads is het mogelijk om zeer specifiek te adverteren, waardoor uw budget niet verloren gaat aan bezoekers die niet relevant voor uw organisatie zijn. Dit kan bijvoorbeeld door specifieke regio’s of plaatsen in te geven waar de advertenties getoond mogen worden. Ook wanneer u al een Ads-campagne heeft, kijken we graag eens mee wat er eventueel beter kan.

Onderscheidende advertenties die resulteren in leads!

We zorgen ervoor dat uw onderscheidend vermogen duidelijk naar voor komt en uw advertenties enkel worden getoond bij de doelgroep die voor u interessant is. We onderzoeken welke zoekopdrachten de doelgroep gebruikt en welke het meest interessant zijn.  Bijvoorbeeld door rekening te houden met de kosten per klik en de intentie achter de zoekopdracht. Op die manier weet u zeker dat uw online marketing budget optimaal wordt ingezet!

Klinkt interessant, maar hoe werkt het eigenlijk?

Google Ads is een online adverteer platform van Google. Door te bieden op bepaalde zoekopdrachten worden uw advertenties getoond. Wanneer iemand op uw advertentie klikt, wordt er een bedrag van uw klikbudget afgeschreven. U bepaald zelf wat uw klikbudget is en hoeveel u voor een bepaalde klik bereid bent te betalen. stelt u een klikbudget van € 20,- per dag beschikbaar, zullen de kosten niet hoger worden dan € 20,-. Wanneer de kosten per klik zijn vastgesteld op € 2,-, kunt u met uw advertenties dus 10 potentiële klanten naar uw website herleiden. Wanneer het klikbudget op is, worden uw advertenties niet meer weergegeven. De kosten zijn dus zeer gemakkelijk te beheersen en ook nog eens op ieder moment aan te passen! Benieuwd wat de kosten per klik binnen uw branche zijn?  

Waar zijn uw advertenties te zien?

Met Google Ads is het mogelijk om te adverteren in verschillende platformen. We onderzoeken waar de doelgroep zich begeeft en zorgen dat uw advertenties daar getoond worden! Hieronder een overzicht van de verschillende Google Ads platformen.

Search

Dit is het meest bekende advertentie gedeelte van Google. Tekstuele advertenties die direct bovenaan de zoekresultaten van Google zichtbaar zijn.

Display

Het is mogelijk om beeldadvertenties te tonen op websites waar uw doelgroep vaak naar kijkt. Dit zorgt o.a. voor meer naamsbekendheid.

Shopping

Wanneer u producten via uw website verkoopt, kunt u deze producten met specifieke eigenschappen direct in Google aanbieden. 

Apps

Uw advertenties worden getoond met banners in diverse apps. We onderzoeken welke apps relevant zijn voor uw doelgroep.

Video

Uw advertenties worden aan de hand van banners getoond in Youtube. Dit gebeurd bij video’s die relevant zijn voor uw doelgroep.

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda