Data Analyse

Onderbouwd Advies & Conclusies vanuit concrete Data Analyse!

Goede posities, maar weinig bezoekers? Veel bezoekers, maar weinig leads? Dit kan vele verschillende redenen hebben. Door Data Analyses uit te voeren komen we tot concrete oplossingen & verbeteringen.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Conclusies en aanbevelingen gebaseerd op data!

Het gedrag van de bezoekers onder de loep!

Aan de hand van verschillende data analyse programma’s, zoals Google Analytics, Search Console en Hotjar, onderzoeken we het gedrag van de bezoekers. U bent wel goed vindbaar, maar heeft weinig bezoek? U heeft wel veel bezoek, maar niemand neemt contact op? Bezoekers komen wel op de website, maar klikken direct weer weg? Vanuit welk apparaat komen bezoekers eigenlijk op uw website? Welke bedrijven komen er eigenlijk op uw website?

Dit zijn allemaal vragen die we vanuit de data kunnen oplossen of beantwoorden.

Hoe gaan we te werk?

  • We duiken in Google Analytics en rapporteren de opvallendste zaken
  • We bepalen samen welke zaken we als eerst gaan aanpakken
  • Deze zaken onderzoeken we nader aan de hand van ondersteunende analyse tools
  • Wanneer we een duidelijk beeld hebben van wat er verkeerd gaat, voeren we steeds enkele aanpassingen door
  • We monitoren en rapporteren de resultaten
  • Is het probleem verholpen? Dan gaan we naar het volgende probleem kijken

Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat u meer rendement uit de website haalt, maar ook dat de website gebruiksvriendelijker wordt voor de bezoekers. Door de conclusies voortvloeiend uit onze analyses met u te delen, krijgt u ook een duidelijker beeld van hoe bezoekers uw website gebruiken en leert u uw online klant beter kennen. Hier kunt u vervolgens weer op inspelen met uw online aanbod! Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar bepaalde knelpunten binnen uw website? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op zodat we met u mee kunnen kijken. 

Onderbouwd advies leidt tot betere resultaten!

Google Analytics en Search Console zijn data analyse programma’s van Google. Deze programma’s gebruiken we bij het analyseren van de data. Nadat we vastgesteld hebben wat de knelpunten zijn, kunnen we deze aan de hand van verschillende KPI’s nader gaan onderzoeken. Een voorbeeld van een knelpunt waar u aan kunt denken is:

Het bouncepercentage is hoog: Een groot percentage van de bezoekers dat op de website komt, verlaat de website direct weer.

We onderzoeken dan bijvoorbeeld of de boodschap in een advertentie of in het resultaat in Google, wel overkomt met de boodschap die de bezoeker op de achterliggende landingspagina vindt.

Benieuwd naar de knelpunten binnen uw website?

Waarom Online Aanpakkers?

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen. We doen er alles aan om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en begrijpen, zodat we daar passende campagnes voor kunnen uitwerken. We verplaatsen ons in uw potentiële klant, om ervoor te zorgen dat de boodschap die we uitdragen met de campagnes en op de website, aansluiten op de behoefte van de potentiële klant en de voorop vastgestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Wilt u ook hoger in Google gepositioneerd worden, meer kwalitatieve bezoekers op uw website en meer klanten uit uw website genereren? Plan dan vrijblijvend eens een afspraak in en maak kennis met onze aanpak!

Je kiest ons omdat

N

Uitstekend inlevingsvermogen in uw branche en organisatie.

N

Eén vast aanspreekpunt gedurende de gehele samenwerking.

N

Heldere- en directe communicatie.

N

Bondig, maar onderbouwd en eerlijk advies.

N

Proactieve houding: “Niet lullen, maar poetsen”.

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda