Contact? Graag zelfs!

We staan u graag te woord wanneer het u uitkomt!

Neem gerust contact op via Whats App, bel ons, mail ons, of vul het contact formulier in en we reageren zo snel mogelijk!

Contact 

Kom in contact!

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactinfo

Telefoon

06 – 15 83 67 68

E-mail

info@online-aanpakkers.nl

Locatie

Heuvelstraat 138, 4813 GC Breda

Het Team

Hieronder vindt u een overzicht van de specialisten die graag voor u aan de slag gaan.

Teun de Vries

Teun de Vries

Commercieel directeur, SEO, CRO & SEA Specialist

Sociaal, aan is gaan, alles is mogelijk en het klantbelang staat altijd voorop! Kan een aardig potje voetballen en komt graag samen met zijn vriendin en vrienden in het Bredase borrelleven.

Gespecialiseerd in Google Ads en Search Engine Optimization. Staat bekend om zijn commerciële skills, die hij graag voor de klant inzet!

Geen kans blijft onbenut voor meer leads of duidelijke doelen, een echte spits dus!

Kevin de Widt

Kevin de Widt

Technisch directeur, SEO Specialist & Webdeveloper

Een echte ondernemer in hart en nieren en rechterhand van Teun. Heeft een zeer succesvolle carièrre als accountmanager bij de bank opgegeven om Webdeveloper te worden en met succes! Daar is lef voor nodig en dat heeft hij! Niet bang om af en toe risico te nemen, maar iedere keuze is doordacht. Als kevin het niet kan bouwen, dan kan het niet gebouwd worden.

Leuk weetje; Kevin is ook één van de Tweaker Geeks en wordt daar dan ook regelmatig mee geconfronteerd als iemand uit zijn kenniskring weer een nieuwe telefoon of computer nodig heeft!

Bente Hemmes

Bente Hemmes

Social Media Marketing Specialist, Content Expert,

Een echte spontane aanpakker. Absoluut geen “ja-knikker”. Houdt van lekker en gezond koken. Heeft nog heel veel vakantiebestemmingen op haar “bucketlist”.

Gespecialiseerd in- en zelf ook zeer actief op Social Media. Wanneer je handige tips & tricks wilt, volg haar dan!

Type: handen-uit-de-mouwen, laat de kaas niet van haar brood eten en als je haar met iets zwaars ziet tillen, biedt vooral niet aan om haar te helpen! Deze dame verzet bergen!